16.09.2020

Der er vinter på vej...

... Og det er tid til at få sommerhjulene på hylden og vinterhjulene monteret på din bil. Vi vil derfor gerne invitere din bil forbi forretningen inden for nærmeste fremtid, så du og bilen trygt kan køre vinteren i møde.

FDM siger: "En god tommelfingerregel for, hvornår du skal skifte til vinterdæk er, at montere vinterdæk på bilen omkring efterårsferien."

Tidligere har vi inviteret til et lille arrangement i forbindelse med hjulskifte. Typisk uden for vores normale åbningstider, hvor vi også serverer lidt mad og drikke. På baggrund af den nuværende Coronavirus situation har vi dog valgt ikke at arrangere et sådant arrangement i løbet af foråret. Vi skifter derfor kun dine vinterhjul inden for normal åbningstid.

Vi følger naturligvis myndighedernes vejledninger i forhold til den nuværende Coronavirus situation og tager vores kunders og medarbejderes sundhed meget seriøst. For at minimere en eventuel smitterisiko er alle medarbejdere instrueret i at bruge handsker i al håndtering af kundebiler. Desuden bliver rat, gearknop og instrumentpanel afsprittet, når vi er færdige med bilen.

Ønsker du at aflevere bilen uden at komme indenfor i forretningen, tilbyder vi to muligheder:
Du kan aflevere nøglen i vores nøgleboks og vi kontakter dig, når bilen er færdig og aftaler nærmere i forhold til udlevering af nøgle.

Vi tilbyder afhentning af din bil inden for en radius af 15 kilometer fra vores forretningen. Så hvis du ikke har mulighed for eller ikke ønsker selv at komme med bilen, hjælper vi dig gerne. Afhentning og levering af bil koster 50 kr.
Kontakt vores værksted på telefon 76281800 for yderligere information.

Hjulskifte inkl. dækhotel koster kr. 599,- inkl. moms. Har du en serviceaftale hos os er det naturligvis inkluderet i din serviceaftale.

Kontakt vores værksted på telefon 76281800 og bestil tid til skift af vinterhjul.

Tilbage til oversigt