28.06.2020

Gave til BMW-ejere

Gave til BMW ejere

 

BMW ejere i Horsens og omegn får i august måned lidt af en gave. Her åbner Bayern AutoGroup i Kolding nemlig et autoriseret servicepunkt hos Caripo Biler i Horsens.

 

BMW ejere i Horsens og omegn, har indtil nu været nødt til at rejse udenbys for at få serviceret deres BMW på et autoriseret værksted. Fra august måned er dette ikke længere nødvendig.

 

Bayern AutoGroup i Kolding får en forlænget arm i Horsens ved Caripo biler.

 

”Med åbningen af et autoriseret servicepunkt i Horsens planter vi endnu et BMW flag på landkortet” siger Søren Vinderslev, administrerende direktør i Bayern AutoGroup

og fortsætter ”vi har længe haft et ønske om at rykke tættere på kunderne og optimere serviceoplevelsen for BMW ejerne i Horsens og omegn.

 

”Caripos fokus på kundeoplevelsen, professionelle tilgang og mind-set samt en central placering i Horsens, gjorde valget af samarbejdspartner let. Med servicepunktet i Horsens

er BMW værkstedsnettet nu blevet endnu mere finmasket. BMW kunderne kan naturligvis forvente samme høje servicestandard hos Caripo Biler som hos Bayern AutoGroup.

Desuden vil personalet, der kommer til at håndterer BMW kunderne, gennemgå en omfattende efteruddannelse for at sikre den høje ekspertise som BMW kunderne, med rette, forventer. ” siger Søren Vinderslev.

Tilbage til oversigt