21.12.2021

Glædelig Jul og Godt Nytår!

Caripo Biler vil gerne ønske alle vores kunder, forretningsforbindelser og venner af huset en rigtig glædelig jul og et godt nytår! 

Sikke et år - Caripo Biler har haft travlt!
Vi er fortsat glade for vores samarbejde med Hyundai  og meget stolte over, at sidde i Danmarks største Hyundai showroom. 
Året har budt på en masse! Den enorme kontinuerlige travlhed har gjort, at vi søger flere medarbejdere til vores team. Bl.a. har vi brug for en eftermarkedselev, en økonomi/kontor assistent, en salgschef samt en mekaniker. På linket her kan du læse om vores ledige stillinger https://caripo-biler.dk/p/info/karriere

I 2021 landede der en helt ny Tucson. Den er blevet modtaget med kommentarer som, høj komfort niveau, rummelighed og værdi for pengene. Udover ros for den nye Tucson, så løb vores Ioniq 5 med titlen som årets bil. Den er også med i kampen som årets bil i Europa, og vi ser frem til februar, hvor vi håber på endnu en kåring. 

Caripo Biler ser spændte mod 2022! 

Julen falder hen over en weekend i år hvilket betyder at holder lukket søndag d. 26. december. Ydermere holder vi lukket d. 31. december, 1. og 2. januar. 
D. 27. 28. 29. og 30. december holder vi åbent som normalt. 

Tilbage til oversigt