16.09.2020

i30 Danmarkspremiere

Faceliftet i30 får danmarkspremiere lørdag d.26. og søndag d.27 september! 

Hyundai i30 (se den her) har fået et facelift, som bl.a. byder på flere kræfter, nye opkoblings- og sikkerhedsfunktioner samt et opgraderet interiør.

På sikkerhedsfronten tilbyder den facelifet i30 bl.a. automatisk nødbremse der både har cyklist- og  fodgængergenkendelse. Derudover er der mulighed for eCall. Med eCall kan bilen selv ringe til alarmcentralen, hvis der sker en ulykke, og oplyse om, hvor køretøjet befinder sig, selv når passagererne ikke ved eller ikke er i stand til at forklare, hvor de er.

Dertil kan nævnes aktiv blindvinkel-sensor, som er i stand til at kontrastyre bilen, hvis føreren utilsigtet er på vej ud i et køretøj i den blinde vinkel. Advarsel for bagved krydsende trafik med stopfunktion hjælper yderligere føreren i parkeringssituationer; når der bakkes kan bilen selv bremse, hvis et køretøj kommer på tværs af bilens kørerretning. Disse funktioner er dog forudsat af bilen har automatgear.

Hvad angår designet har i30 fået en helt ny front, som adskiller sig ved en ny grill, nye tågelygter samt nye LED-forlygter. Bagenden er redesignet med særlige kromdetaljer og nye LED-baglygter. Den har også fået nye fælge. Alt sammen noget der er er med til at understrege det dynamiske udseende.

I kabinen er der bl.a. mulighed for en ny og større touchskærm på 10,25” samt Supervision Cluster på 7”, der giver en mere dynamisk og farverig instrumentering.

 

Tilbage til oversigt