Vi er eksperter i miljøvenlige biler

Hos Caripo Biler har vi landets største showroom for Hyundai, som er førende på markedet for grønne biler.

Vores uddannede personale står klar til at svare på alt det, du har brug for at vide, før du træffer dit valg. Det er let at køre grønt – og dine udgifter til drift og vedligeholdelse falder markant.

Tænk fremad. Tænk grønt.

Book en prøvetur eller en salgsrådgiver – og mærk den lille forskel.

 

Alle grønne biler

Hos os finder du hele Hyundai's brede udvalg af grønne biler. Med Danmarks største Hyundai-showroom kan du komme ned og prøve netop den miljøvenlige Hyundai du ønsker.  

Book en salgsrådgiver

Elbiler

En elbil kører på ren el og udleder intet CO2 under kørslen. Du kan oplade bilens batteri via et kabel derhjemme eller på ladestationer. Desuden oplader batteriet sig selv, hver gang du bremser.

Book en salgsrådgiver

Plug-in hybridbil

Her kører du på både el og benzin og får dermed det bedste fra begge verdener. Også her kan du lade op via et kabel derhjemme eller på ladestationer – og du lader op, når du bremser.

Book en salgsrådgiver

Brintbiler kan noget helt særligt

En brintbil kører på ren el, som bilen selv producerer i en brændselscelle. Den er hurtigt at tanke op og har samme smidige køreegenskaber som en klassisk elbil.

Book en salgsrådgiver

Familiebiler

Med i30 og KONA får du en familiebil med attitude og selvsikkerhed til både hverdag og ferieture. Tidløst og smukt design, smarte detaljer og raffineret stil – og god plads til hele familien.

Book en salgsrådgiver

Hos Caripo Biler tilbyder vi et stort udvalg af biler til privatleasing. På denne side kan du se hvilke modeller, vi netop nu har privatleasing på. Klik på den enkelte bil for mere information.

Book en salgsrådgiver

Er det tid til ny bil?

Tag en snak med en, der forstår dig. Vores rådgivning er baseret på mange års erfaring.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kom på besøg
i bilhuset

Man - fre 09.00-17.00
Søndag 11.00-16.00

Lørdag holder vi åbent efter aftale

bubble