Honda Service 

Almindelige serviceforanstaltninger

 • Motorolieskift
  Olien skal holde motoren ren og smurt, så der ikke opstår unødig slitage. Olien bliver med tiden snavset, og smøringseffekten aftager. Derfor skal den skiftes.
 • Oliefilterskift
  Dette filter opsamler det værste snavs i olien, når den pumpes rundt i motoren af oliepumpen. Det er derfor meget vigtigt at skifte oliefilter i henhold til de gældende serviceintervaller.
 • Pollenfilterskift
  Pollenfiltret tager sig af skadelige partiklar i den luft, der kommer ind i kabinen fra ventilatorer osv. Det kan være alt fra partikler fra udstødningen og til pollen. Også dette filter bliver mindre effektivt med tiden.
 • Kontrol af dæk og dæktryk
  Forkert tryk i dækkene kan slide på bilen, medføre at den bruger for meget brændstof og nedsætte vejgrebet. Desuden slides dækkene naturligvis ned. Også mønsterdybden og sliddet på dækkene er det vigtigt at have tjek på. Ikke mindst fra et sikkerhedssynspunkt.
 • Bremsekontrol
  Alle bremsernes bevægelige dele kontrolleres. Ved bremsekontrol rengøres og smøres også bremsekalibrene. Dette skal gøres, for at bremseklodserne ikke skal sætte sig fast, hvilket kan medføre for hurtig slitage.
 • Bremsevæskeskift
  Væsken, der presser bremsecylinderne sammen, når man træder på bremsepedalen, skal skiftes regelmæssigt. Dette skyldes, at den optager vand, hvilket i det lange løb kan bidrage til nedsat bremsekraft.
Har du spørgsmål til serviceringen af din bil?

Ring til os på +45 7628 1800

Servicecentret
er åbent:
Man - ons 7.45 - 16.00
Torsdag 7.45 - 15.45
Fredag 7.45 - 14.00

Lørdag og søndag holder vi lukket

bubble