26.10.2021

Den bedste elbil til folket!

Med lanceringen af Ioniq 5 har Hyundai lavet en elbil med futuristisk design og klasseledende opladeteknologi. Læg dertil en velgennemtænkt indretning med overdådig plads, masser af udstyr og attraktive priser, så har du en komplet pakke, der er svær at slå. 

IONIQ 5 er stor med en længde på 4,6 meter. Den har en akselafstand på hele 3 meter. De er godt 20 cm mere end en Audi Q5 og siger lidt om, hvor vi er på skalaen. 

Designlinjerne er futuristiske som bare pokker, og de gennemgående lygtebånd både for og bag med kubistisk lysdesign ser ultra cool ud. 

Den fås med to batteristørrelser

Med det store batteri på 72,6 kWt har Ioniq 5 baghjulstræk og 217 hk med en rækkevidde på op til 481 km. - her får du strøm til 100 km på bare 5 minutter. Ioniq 5 fås også med en mindre batteripakke på 58 kWt, som får bilen til at yde 170 hk med en rækkevidde på 384 km.

Komfortable køreegenskaber

På vejen er Hyundai Ioniq 5 først og fremmest stille og smooth. Dæk- og vindstøj er behageligt lavt og det giver en fin kørekomfort.

Hyundai gør det rigtige ved at droppe alle sportslige forhåbninger og i stedet satse på komfort. Ioniq 5 er ganske vidst kvik med en acceleration fra 0 til 100 km/t på 7,4 sekunder. Alligevel er det komforten, man hæfter sig mest ved, når man sidder bag rattet.

Du kan booke tid til en prøvekørelse hos Caripo Biler, Horsens på +45 7628 1800 

Tilbage til oversigt