Hyundai
Hyundai
Hyundai

En ny bil. En ny følelse.

En ny bil begynder med den rigtige følelse. Følelsen af at bilen passer til din eller familiens hverdag og jeres daglige behov. Og følelsen af at få svar på alle de små og store spørgsmål.

Caripo Biler kan hjælpe dig til at vælge rigtigt ved at sætte ord på dine ønsker, og der er altid en god chance for, at vi har en Hyundai, der passer til dig og dine behov. Vi nærmer os det rigtige svar, så snart du stiller det første spørgsmål.

God tid. Personlig rådgivning.

Book en prøvetur eller en salgsrådgiver – og bliv klogere.

Alle nye biler

Caripo Biler er den nye Hyundai-forhandler i Horsens. Vi har landets største Hyundai-showroom, så du er sikker på at kunne netop den Hyundai, der passer til dig.

Book en salgsrådgiver

Små biler

Vores i10 og i20 giver dig det store i det små. Skarpe og sporty modeller, som er fyldt med udstyr og muligheder, er lette at manøvrere og parkere – og med masser af køreglæde.

Book en salgsrådgiver

Familiebiler

Med i30 og KONA får du en familiebil med attitude og selvsikkerhed til både hverdag og ferieture. Tidløst og smukt design, smarte detaljer og raffineret stil – og god plads til hele familien.

Book en salgsrådgiver

Elbiler

En elbil kører på ren el og udleder intet CO2 under kørslen. Du kan oplade bilens batteri via et kabel derhjemme eller på ladestationer. Desuden oplader batteriet sig selv, hver gang du bremser.

Book en salgsrådgiver

SUV

KONA, Tucson eller Santa Fe – tre modeller med hver sin styrke og charme. Fyldt med udstyr og med sikkerheden i top – og selvfølgelig kan du også her vælge mellem masser af varianter. 

Book en salgsrådgiver

Plug-in hybridbil

Her kører du på både el og benzin og får dermed det bedste fra begge verdener. Også her kan du lade op via et kabel derhjemme eller på ladestationer – og du lader op, når du bremser.

Book en salgsrådgiver

Performance

For dig, der er sulten efter sving og smidig kørsel, med masser af muskler under hjelmen og et skarpt mix af komfort og kontrol – også når speederen rammer gulvet.

Book en salgsrådgiver

Hos Caripo Biler tilbyder vi et stort udvalg af biler til privatleasing. På denne side kan du se hvilke modeller, vi netop nu har privatleasing på. Klik på den enkelte bil for mere information.

Book en salgsrådgiver

Er det tid til ny bil?

Tag en snak med en, der forstår dig. Vores rådgivning er baseret på mange års erfaring.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kom på besøg
i bilhuset

Man - fre 09.00-17.00
Søndag 11.00-16.00

Lørdag holder vi åbent efter aftale

bubble