Leasing biler

Find leasing bilen,
der matcher dine behov

Fleksibel leasingaftale, hvor intet står med småt

Flere og flere leaser i dag deres bil. Og med god grund. Der er nemlig flere økonomiske og praktiske fordele, som gør, at leasing også kan være det helt rigtige valg for dig. Læs mere om alle leasing fordele hos Caripo Leasing.

Herunder finder du et udsnit af vores lagerbiler. Ser du ikke din drømmebil? Så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rigtige bil til dig gennem vores store, internationale netværk.

Fleksibel leasingaftale, hvor intet står med småt

Flere og flere leaser i dag deres bil. Og med god grund. Der er nemlig flere økonomiske og praktiske fordele, som gør, at leasing også kan være det helt rigtige valg for dig. Læs mere om alle leasing fordele hos Caripo Leasing.

Herunder finder du et udsnit af vores lagerbiler. Ser du ikke din drømmebil? Så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rigtige bil til dig gennem vores store, internationale netværk.

Se priser som:

Hos Caripo Biler står intet med småt. Du får:

  • Kun 1 måneds opsigelse fra dag 1
  • Ingen restværdi
  • Inklusiv serviceaftale og garanti
  • Førstegangsydelsen er inkl. alle omkostninger
  • Bilen kan re-leases op til den er otte år gammel.

Det skal du vide
om leasing

Hvorfor lease hos Caripo Leasing?

Der findes mange leasingfirmaer i Danmark, og det kan være en jungle at vurdere, hvilken samarbejdspartner du skal vælge. Hos Caripo Leasing er vi altid transparente i vores kontrakter og aftaler, og vi garanterer, at du som kunde altid er bedst muligt stillet. 

Vi vægter en fleksibel og transparent aftale højt, hvorfor vi altid tilbyder vores leasingkunder 1 måneds opsigelse. Det betyder, at du aldrig bliver bundet på hænder og fødder eller overrasket med uforudsete udgifter. Vi tilbyder alle vores leasingkunder: 

All-inclusive leasingaftale hos Caripo Leasing

Vores førstegangsydelse for leasingaftaler er altid fair og transparente – og vi har altid alle omkostninger inkluderet, så du ikke står med en uforudset, træls regning på bagkant. Vi giver den skarpeste pris fra starten og har ikke behov for at skjule omkostninger med småt i bunden. 

Vi binder dig aldrig på hænder og fødder

Vores leasingaftaler tilpasses altid til og i samarbejde med dig, hvor vi sammen sætter rammerne for leasingaftalen. Du kan næsten skræddersy din leasingaftale, som du vil, lige fra 12-36 måneder. Det er desuden muligt at forlænge aftalen med op til otte år eller 150.000 kilometer, hvis du ved, at du har brug for et længerevarende samarbejde.

Du har altid 1 måneds opsigelse. Vi ønsker nemlig ikke at binde vores kunder på hænder og fødder – men derimod at give dig en så åben og fleksibel aftale som muligt, som kan tilpasses løbende efter dine behov.

Stort udvalg af mikro- og premium leasingbiler

Hos Caripo Leasing vil vi gerne tilbyde de bedste biler til vores leasingkunder, og vi har et stort udvalg af mange forskellige biler, herunder lige fra mindre mikrobiler til helt store biler i Premium-segmentet. Vi vil tilbyde noget til enhver smag og ethvert behov, og du kan derfor være sikker på, at vi også har bilén til dig. Vi får løbende nye leasingbiler ind, så kontakt os meget gerne, hvis du er på udkig efter en specifik model eller type.

Vil du gerne høre mere om vores leasingydelser, kontakt os gerne, så kan vi sammen finde den helt rigtige leasingaftale og leasingbil til netop dig.

Hvad er leasing?

Overvejer du, om du skal købe eller lease din næste bil? Så bør du først og fremmest sætte dig ind i forskellen på leasing og et traditionelt bilkøb. 

Med leasing betaler du en månedlig ydelse for din bil, i modsætning til et bilkøb, hvor de fleste betaler et billån af, så længe lånet løber. Den helt store forskel på bilkøb og leasing er, at du ved leasing lejer bilen med fuld brugsret. Du ejer således ikke et aktiv, som er tilfældet ved et bilkøb. 

En leasingbil er din genvej til frihed

Hos Caripo Biler kan en leasingaftale skræddersyes efter dine behov og ønsker, men aftalen er altid transparent og indeholder ingen skjulte eller uforudsete udgifter. Du har derudover stor fleksibilitet og frihed til at skifte leasingbilen ud, hvis dine behov eller ønsker ændrer sig undervejs. 

Caripo Biler hjælper dig med at blive godt kørende

Hos Caripo Biler har vi et team af dygtige medarbejdere, som kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige leasingaftale og -bil. Vi vil gøre leasingbranchen mere gennemsigtig og gennemskuelig, og det gør vi bedst ved at spille med åbne kort og vægte en ærlig og direkte kommunikation med vores kunder højt. 

Hvad er fordelene ved leasing?

Der er flere fordele forbundet med leasing, men hvorvidt det er den rigtige løsning for dig, afhænger af dine kørselsvaner, behov og ønsker til en bil. Hos Caripo Biler vil vi gerne gøre det så gennemskueligt for vores kunder som muligt, så de vælger den rigtige løsning for netop dem. 

Vi har listet nogle af de mest udbredte fordele her, så du kan blive klogere på, om leasing er noget for dig. Er du efterfølgende stadig i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os hos Caripo Biler. Vi tilbyder fuld fleksbilitet og gennemsigtighed, så du ved præcis, hvad du får og betaler for.

Vi garanterer ingen skjulte omkostninger

Leasing er ideelt for dig, der gerne vil kende dine månedlige udgifter til din bil på forhånd. En leasingaftale er nemlig 100 % transparent, og du har fuld kontrol over dine månedlige udgifter. Hos Caripo Biler går vi ind for fuld gennemsigtighed. Det betyder, at du altid guides trygt igennem alle dele af aftalen, inden du skriver under på noget. Intet står med småt hos os, og du skal ikke bekymre dig om skjulte, uforudsete omkostninger.

Du slipper for bekymringerne om værditab

Ved leasing slipper du for bekymringerne om værditab, der kan følge ved et bilkøb. Da du ved bilkøb ejer bilen, er det også din opgave at sælge den videre på et tidspunkt – og her vil du ofte opleve, at bilen er faldet i værdi. Ved leasing er det leasing- og finansieringsselskabet, der påtager sig salget af bilen, når den ikke længere er i dine hænder.

Hos Caripo Biler vil vi gøre det så nemt for dig som muligt. Vi står for alt det praktiske, både inden du overtager bilen, og når du giver den videre. Du slipper altså for de mange grå hår, der kan medfølge, når man skal sælge sin bil.

On-demand leasingaftale med 1 måneds opsigelse

Ændrer dine ønsker og behov sig ofte til din bil, kan det være en fordel at indgå en leasingaftale. Her har du mulighed for – inden for leasingaftalens rammer – at udskifte bil jævnligt. Det betyder, at du altid kan køre i den nyeste og sikreste bil på markedet. 

Mange leasingfirmaer binder dig til hænder og fødder – men Hos Caripo Biler har du altid kun 1 måneds opsigelse, så du kan udskifte din bil – nemt og hurtigt. Det tror vi på er den bedste løsning for vores kunder, da de uden problemer hurtigt kan ændre eller komme ud af aftalen, hvis deres behov har ændret sig.

Drop billånet og få råd til drømmebilen

Et bilkøb er ofte forbundet med et stort lån, som du binder dig til at skulle afrdrage på i en lang periode. Et lån i en sådan størrelse vil påvirke din privatøkonomi, og det er ikke altid den mest optimale løsning at skulle låne penge i banken, hvor renter og andre faktorer kan gøre det dyrere for dig. Ved leasing slipper du for at optage et lån, og du har bedre likviditet til at vælge lige præcis den bil og leasingaftale, som du har behov for, da udbetalingen til en leasingbil er væsentligt mindre end et billån. Vi hjælper dig med alt det praktiske og finansieringen af bilen, så du hurtigt kan være kørende i din nye leasingbil!

Bliv kørende igen uden dyre reparationsudgifter 

De fleste leasingaftaler inkluderer en service- og reparationsaftale, hvilket betyder, at leasingselskabet står for eventuelle reparationsudgifter på bilen. Ved at slippe for denne uforudsete post i budgettet, kan du frigøre penge til andre ting og sikre dig bedre økonomisk frihed og kontrol.

Hos Caripo Biler samarbejder vi med flere værksteder i hele landet, og vi kan derfor stå 100 % inde for, at din service- og reparationsaftale hos os udføres af professionelle og dygtige fagfolk. Sker der fejl eller skader på bilen, sørger vi for, at du er hurtigt kørende igen og ikke skal bøvle med de ærgerlige reparationsudgifter, der følger.

Betal mindre i registreringsafgift 

Ved et bilkøb skal du i Danmark betale fuld registreringsafgift af bilen. Det udgør en stor del af bilens samlede pris. Ved leasing af bil gælder det, at leasingselskabet kun skal betale registreringsafgift for den pågældende leasingperiode. Leasingselskabet skal derfor betale langt mindre i registreringsafgift, og det samme gør sig gældende for dig som leaser en bil hos dem.

Hvad koster leasing af bil?

Prisen på leasing afhænger af mange faktorer, herunder rammerne for leasingaftalen samt dine behov og ønsker til bil og finansiering. Der følger dog som regel altid udgifter både før, under og efter endt leasing, som man som leaser bør være opmærksom på. I stedet for kun at se på den månedlige ydelse, bør du vurdere den samlede leasingaftale fra start til slut, da det ikke altid er den aftale med den laveste månedlige ydelse, som er den økonomisk bedste. 

Prisen på leasing afhænger desuden i høj grad af, hvilken bil du søger, og hvor mange kilometer du forventer at køre om året. Alt dette er med til at fastsætte leasingaftalens pris, hvor dyrere biler ofte er dyrere at lease.

Hos os står intet med småt

Hos Caripo Biler er intet med småt. Det betyder, at alle omkostninger er inkluderet i aftalen, og du får derfor den skarpeste pris fra dag 1. Vi ved, at det kan være en jungle at finde hoved og hale i omkostningerne, forbundet med leasing. Men i virkeligheden er det ikke så svært – og det vil vi gerne vise dig. Vi spiller derfor med åbne kort fra start og vejleder dig, så du er sat helt ind i, hvad du betaler for. 

Få en pris på din næste leasingaftale

Vil du gerne vide, hvad det vil koste dig at lease en bil? Du er altid velkommen til at kontakte os, så viser vi dig sort på hvidt, hvad en leasingaftale kan koste dig. Hos os er der ingen uforudsete udgifter, og vi ønsker, at du om leaser hos os er bekendt med alle dine udgifter forbundet med kontrakten.

Hvornår kan leasing betale sig?

Det kan være en jungle at finde rundt i forskellen på leasing og traditionelt bilkøb, og endnu sværere at gennemskue, om det kan betale sig at vælge den ene eller anden løsning. Sådan skal det ikke være!

Vi har derfor samlet et par gode råd og spørgsmål, som du med fordel kan stille dig selv for at blive klogere på, om leasing er noget for dig.

Skifter du ofte din bil ud?

Skifter du ofte din bil, eksempelvis grundet dit arbejde eller dine interesser, kan leasing betale sig i det lange løb. En leasingperiode skræddersyes dine ønsker, men det vil ofte være muligt at skifte din bil hvert andet eller tredje år. 

Vil du spare penge på registreringsafgiften?

Er du fan af mellemstore og store samt mere eksklusive biler, kan der være økonomiske besparelser i at lease fremfor at købe. Registreringsafgiften beregnes nemlig udelukkende ud fra leasingperioden, og du slipper således for at betale for hele bilens værdi.

Ønsker du at betale en mindre førstegangsydelse?

Har du ikke til udbetalingen til at købe en bil, kan du med leasing slippe for den helt store førstegangsydelse. Du kan således få en bil til rådighed med et mindre startbeløb, så længe du dog har økonomien til at betale den månedlige ydelse. 

Har du et stort kørselsforbrug?

Har du et meget stort kørselsforbrug, evt. i forbindelse med dit arbejde? Så kan det desuden være billigere for dig at køre længere i en leasingbil. Se evt. mulighederne for splitleasing, hvor din virksomhed betaler de erhvervsmæssige omkostninger af bilen.

Er du i tvivl, om leasing er den rigtige løsning for dig? Kontakt vores eksperter, så kan de rådgive dig til den bedste løsning og helt sikkert også finde lige præcis den bil, som du har behov for. 

Hvilke former for leasing kan jeg vælge?

Der findes flere forskellige former for leasing, som du kan vælge. Mulighederne er mange, og den rigtige løsning for dig afhænger af dine valg og ønsker til en leasingaftale.

Vi har listet nogle af mulighederne for leasing her, som du kan vælge hos os. Har du brug for personlig rådgivning, står vores rådgivere altid klar til at hjælpe dig.

Finansiel leasing hos Caripo Biler

Ved finansiel leasing kontrollerer du selv, hvilke økonomiske udgifter og fordele der er inkluderet i din leasingaftale. Det gælder eksempelvis service, reparationer, vedligehold osv. I samarbejde med dit leasingselskab fastlægger du rammerne for din kontrakt, hvor du som leaser kan skræddersy aftalen efter dine finansielle behov og ønsker.

Vi tilbyder finansiel leasing til virksomheder, som gerne vil have en skræddersyet leasingaftale til deres ansatte. På den måde betaler du kun for lige præcis det, som du ønsker, og du kan altid tilpasse kontrakten, hvis behovene ændrer sig.

Operationel leasing hos Caripo Biler

Ved operationel leasing overdrager du alle økonomiske udgifter til leasingselskabet, herunder service, reparationer, vedligehold m.m. Alle omkostninger er inkluderet i din leasingpris, så du slipper for at bekymre dig om udforudsete udgifter. Samtidig slipper du for eventuelle afskrivninger og værditab ved endt leasingaftale.

Operationel leasing er til dig, der ønsker økonomisk vished og sikkerhed. Du ved nemlig lige præcis, hvad det koster dig hver måned at have leasingbilen, da alle udgifter er inkluderet i din pris. Som leaser står man kun selv for betalingen af dækslid, grøn ejerudgift, forsikring og brændstof/el. Hos Caripo Biler tilbyder vi dog en fleksibel aftale, hvor du kun har en måneds opsigelse, så du kan altid tilpasse aftalen løbende. 

Søger du en anden form for leasingaftale, er du altid velkommen til at kontakte os, så giver vi gerne et indblik i dine muligheder som kunde hos Caripo Biler.

Du kan også kontakte os med spørgsmål

Ring eller skriv til os


+45 76 28 18 00
salg@caripo-biler.dk
bubble